8.05.2007



nasıl değişti?

İnsan, Hande Yener'in son albümü Nasıl Delirdim'i dinleyip de onun bir dönemler Etiler eğlence hayatının merkezinde "eller havaya" şarkıcılığıyla özdeşlenen kadın olduğunu idrak etmekte zorlanıyor.

Artık daha elektronik sularda yüzen Hande Yener, ne yapsa konuşturmasını, beğenilmesini, ilgi görmesini biliyor!
İŞTE O DEĞİŞİMİN 10 ERKEK MİMARI:

1) METE ÖZGENCİL: Hande Yener, Kırmızı albümünde ondan 2 şarkı almayı başardı. Apayrı'daki 7 Özgencil şarkısı, artık Hande'nin yeni bir yolda olduğunu apaçık gösteriyordu

.2) ERDEM KINAY: Aranjör Erdem Kınay'la Kırmızı albümünde başlayan ortaklık, Apayrı albümünde daha büyük ölçekle devam etti.

3) LUCA TOMMASSINI: Yener'e ilginç klipler çekerek değişimin görsel yüzü oldu.

4) EROL TEMİZEL: Son albümünde bütün aranjeri yapıp sözleri besteledi.

5) KADİR DOĞULU: Yener'e "ROMEO" şarkısını yazdıran adam. Ayrıca menajerliğini de yapıyor.

6) BOAZ ALDUJELİ: Kendisine ilk defa Hande Maxi'de rastladık. Biraz Özgürlük şarkısının söz yazarı olan Aldujeli, yurt dışında yaşıyor. Yener son albümde ki şarkıları onunla yazdı.

7) KEMAL DOĞULU:Tanınmış stilist Kemal Doğulu, son albümünde Yener'in stilini belirledi, fotoğraflarını çekti ve Kibir şarkısının klibini yönetti.

8 ) DEVRİM KARAOĞLU: Apayrı ve Kırmızı albümünde pekçok Özgencil şarkısını aranje etti. Hande'nin bu yeni sound'a geçişinde köprü rolü oynadı.

9) ERTUĞ ERGİN: Yola Devam, Kim Bilebilir Aşkı ve Paranoya şarkılarının söz yazarı ve bestecisi.

10) BÜLENT ARİS: Müzisyen ve prodüktör Bülent Aris'de bu değişimle ilgili Hande Yener'e fikir verenlerden. Apayrı albümünde bazı şarkılarının düzenleme ve mixlerini yaptı.

Suat Kavukluoğlu - Billboard

HİPNOZUM

HİPNOZUM