12.12.2008

Hande Trend 'i Başlatıyor!


Şehrin en trend festivali başlıyor
Gençleri yeni trendler, trend belirleyici markalar ve ünlüler ile farklı mekanlarda biraraya getirecek olan Trend Show'09 Hande Yener ile açılış yapıyor.
Bu yıl beşincisi düzenlenen ve her yıl kendine başka bir konsept belirleyen Trend Show'09, 10-21 Aralık 2008 tarihleri arasında gençleri yeni trendler, trend belirleyici markalar ve ünlüler ile farklı mekanlarda biraraya getirecek. Gençleri; müzik, moda, sanat, sohbet ve trendler konusunda Türkiye'nin en iyileri ile buluşturacak olan festival, 'şehrin her yerinde ayrı bir şov' sloganı ile yapılıyor. Bu yıl etkinliklerin yapılacağı mekan sayısı ve kapsama alanı da genişlemiş durumda. Trend Show, Taksim Metro İstasyonun'dan The Hall Performans Merkezine, Lütfi Kırdar Anadolu Auditorium'undan Santral İstanbul'a kadar birçok mekanda birbirinden ilginç etkinlikler organize ediyor.
İnternetten takip edin!
Trend Müzik, bu senenin en gözde sanatçı ve gruplarının yer aldığı dopdolu bir konser, albüm lansmanı ve tanışma saatleri programı ile gençlerin karşısına çıkıyor. Bu akşam Studio Live'da Kemal Doğulu'nun performansının arkasından Hande Yener konseri ile başlayacak olan festivalde yerli ve yabancı sanatçılar sahne alacak. Festivalin tüm bilgileri 'www.trendshow.com.tr' adresinden takip edilebilir. Sabah / Günaydın

HİPNOZUM

HİPNOZUM