10.28.2008

HANDE YENER ANKARA’YI “ HİPNOZ” ETTİ !


10 Hziran 2008

Armada Alışveriş Merkezi’nde “imza günleri” tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden ünlü isimler her hafta başkenti hareketlendirirken, müzikseverler ve ziyaretçiler sanatçılarla yakından tanışma olanağı buluyor. Bu haftasonu çok sıra dışı bir konuk sevenleriyle bir araya geldi. Farklı tarzı, müziğindeki değişim ve enerjisiyle herkesi “hipnoz” etmeye hazırlanan Hande Yener, yeni albümüyle kitlelerin karşısına çıktı.


Başkentliler , “sıra dışı” bir haftasonu geçirirken, ünlü sanatçıyı yakından tanıma şansına sahip oldular. Yener, şarkılarını canlı seslendirdi, soruları yanıtladı ve cd’lerini imzayaladı. Ekranda ve konser alanlarında tanıdığınız Hande Yener’i çok yakından görme şansına tüm Ankaralı’lar sahip oldu. Hipnoz albümünden yepyeni şarkılar , sohbet, eğlence ve canlı performansın yanı sıra Show Radyo’nun katkılarıyla Pazar günü çok farklı geçti.


Son günlerde ödül töreni polemiği ile ilgili sorulan sorulara Yener, bu tarz organizasyonlarda bulunmak istemediğini, asıl ödülün imza günü gibi bir etkinlik vesilesiyle insanlarla bir araya gelmek olduğunun altını çizdi. Organizasyona katılan çok farklı yaş gruplarından insanın yanı sıra, Yener’in çocuklarla olan iletişimi görülmeye değerdi. Sık sık, bebekleri kucağına alıp seven Hande Yener, miniklerle fotoğraf çektirdi.


Ünlü sanatçı sevenlerine imza dağıtırken, sevgilisi Kadir Doğulu’da başka bir köşede imza taleplerini reddetmedi. Hande Yener ise, evlilikle ilgili sorulan sorularda topu Kadir Doğulu’ya attı.

HİPNOZUM

HİPNOZUM