10.29.2008

Ya Denyoyu Ya Psikopatı Oynamalıyım !

18 Haziran 2008

Hande Yener önceki gün ilk filmi "Kraliçe Fabrikada"nın çekimlerine katıldı. Ali Kemal Güven'in yönettiği filmde bir gay ikonunu canlandıran Yener, "Çılgın biri olduğum için bu rolü kabul ettim. Bir daha sinemada rol alacaksam beni zorlayacak rolleri isterim. Mesela psikopat veya denyo bir kadını canlandırmak tam bana göre" dedi. Turuncu saçları ve renkli kıyafetiyle dikkat çeken popçu, imajı hakkında da "Zaman kavramım yok. Kendimi yaşsız ilan ettim" diye konuştu.

10.28.2008


1) Hipnoz
Söz: Hande Yener Müzik: Erol Temizel


2) Pinokyo
Söz: Hande Yener Müzik: Erol Temizel


3) İyi Günler
Söz: Harun Tekin Müzik: Erol Temizel


4) Yarasa
Söz: Hande Yener Müzik: Erol Temizel


5) Kumar (Putlar)
Söz: Harun Tekin Müzik: Erol Temizel


6) Yaban Gülü
Söz: Hande Yener Müzik: Erol Temizel


7) Burdayım
Söz: Hande Yener Müzik: Erol Temizel


8 ) Sanma
Söz: Hande Yener Müzik: Erol Temizel


9) Gece Gündüz
Söz: Hande Yener Müzik: Erol Temizel


10) İp
Söz: Hande Yener Müzik: Erol Temizel

Hande Yener "Hipnoz" etti

3 Haziran 2008



Yeni albümü "Hipnoz" ile geçen hafta sonu Mağusa'daki DAÜ'nün Bahar Şenliği'ne ses getiren Hande Yener, bu sefer yeni imaj ve albümüyle Aurora'da bir saat gecikmeli bir şekilde sahneye çıktı. Saatler 23:30'u gösterdiği zaman İtalya'dan gelen özel dansçılarıyla birlikte pembe saçları ve giydiği şortla sahneye çıkan Hande Yener, "Romeo" şarkısıyla giriş yaptığı konserinin başlarında eski albümlerinde yer alan parçalara yer verdi. Ardından ise yeni albümünde yer alan parçaları seslendiren Hande Yener dinamik dans şovlarıyla formda olduğunu kanıtladı.

HANDE YENER ANKARA’YI “ HİPNOZ” ETTİ !


10 Hziran 2008

Armada Alışveriş Merkezi’nde “imza günleri” tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden ünlü isimler her hafta başkenti hareketlendirirken, müzikseverler ve ziyaretçiler sanatçılarla yakından tanışma olanağı buluyor. Bu haftasonu çok sıra dışı bir konuk sevenleriyle bir araya geldi. Farklı tarzı, müziğindeki değişim ve enerjisiyle herkesi “hipnoz” etmeye hazırlanan Hande Yener, yeni albümüyle kitlelerin karşısına çıktı.


Başkentliler , “sıra dışı” bir haftasonu geçirirken, ünlü sanatçıyı yakından tanıma şansına sahip oldular. Yener, şarkılarını canlı seslendirdi, soruları yanıtladı ve cd’lerini imzayaladı. Ekranda ve konser alanlarında tanıdığınız Hande Yener’i çok yakından görme şansına tüm Ankaralı’lar sahip oldu. Hipnoz albümünden yepyeni şarkılar , sohbet, eğlence ve canlı performansın yanı sıra Show Radyo’nun katkılarıyla Pazar günü çok farklı geçti.


Son günlerde ödül töreni polemiği ile ilgili sorulan sorulara Yener, bu tarz organizasyonlarda bulunmak istemediğini, asıl ödülün imza günü gibi bir etkinlik vesilesiyle insanlarla bir araya gelmek olduğunun altını çizdi. Organizasyona katılan çok farklı yaş gruplarından insanın yanı sıra, Yener’in çocuklarla olan iletişimi görülmeye değerdi. Sık sık, bebekleri kucağına alıp seven Hande Yener, miniklerle fotoğraf çektirdi.


Ünlü sanatçı sevenlerine imza dağıtırken, sevgilisi Kadir Doğulu’da başka bir köşede imza taleplerini reddetmedi. Hande Yener ise, evlilikle ilgili sorulan sorularda topu Kadir Doğulu’ya attı.

Artık Ödül Törenlerine İnancım Yok


Son zamanlarda asi ve marjinal tavırları ile dikkat çeken sanatçı Hande Yener yolladığı basın bülteni ile ödül törenlerine rest çekti.


Marjinal tavırları ile dikkat çeken sanatçı Hande Yener yolladığı basın bülteni ile ödül törenlerine rest çekti. Ünlü sanatçı bundan sonra ödül törenlerinde yer almak istemediğini hatta aday bile olmak istemediğini söylerken ortaya konuşarak ödül törenlerindeki şaibelerin katlanılacak gibi olmadığını belirtti.


Hande Yener'in basına yolladığı bülten;

Uzun yıllardır emek verdiğim mesleğimde çok güzel başarılar elde ettim, etmeyede devam ediyorum ve heyecanım da hep artmakta. Aynı bugün gibi…Evimde ilk günden beri çok mühim ve gerçek bir sürü ödülüm de oldu…


Ama ben esas ödülün dinleyicilerim olduğunu hep biliyordum yine de onurlandırılmak veya hakkınızla ödül almak inanılmaz heyecan verici , ancak ben bu konuda artık bir heyecan duyamıyorum. Çünkü ödül törenlerindeki şaibeler bile bile katlanılıcak gibi değil,mesleğimle uzaktan yakından alakası olmayan bu organızasyonlarda ismimin kullanılmamasını,aday olarak bile gösterilmememi mesleğime olan büyük saygım ve sevgimden dolayı rica ediyorum.


Bu benim için bir birikimdir.Özellikle bir ödül törenine değil hiçbirine katılmayı hiçbir zaman düşünmüyorum… Teşekkürler….Hande Yener

100 Bin Dolar Şarkılara



Yeni albümü için tazelediği imajıyla kameralar karşısına geçen Hande Yener, her bir şarkının aranjesi için 10 bin $'lar ayırdı....Uzun süredir yeni albümü için sessizliğe bürünen Hande Yener, "Hipnoz" adını verdiği 6'ıncı albümünün fotoğraf çekimlerini tamamladı... Her albümde değişik bir konseptle karşımıza çıkan seksi şarkıcı, bu kez Hipnoz için kılıktan kılığa girdi... Elektronik kız yeni albümde yer alan 10 şarkının aranjeleri için tam 100 bin dolar ayırdı. Her bir şarkının aranje bedeli 10 bin dolar...8 şarkıya kendi imzasını attı Sanat yönetmenliğini Kemal Doğulu'nun yaptığı çekimlerde, fotoğraflar için albümdeki şarkılara göre özel kostümler hazırlandı... Prodüktörlüğünü Erol Temizel ve Hande Yener'in üstlendiği ve Mayıs ayının ikinci yarısı çıkacak albümde 8 şarkının sözleri Hande Yener'e, 2 şarkının sözü ise ünlü rock grubu Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin'e ait. 10 şarkılık albümde özel ses efektleri kullanıldı.

HİPNOZUM

HİPNOZUM