1.20.2008

FETTAH CAN, SONUNDA KENDİ ALBÜMÜNÜ ÇIKARIYOR

15 senedir Türkiye’nin önde gelen isimlerine verdiği şarkılarıyla milyonların gönlüne taht kuran ünlü besteci Fettah Can, iki senedir değişik mekanlarda sahne alıyor ve sevdiği şarkılardan oluşturduğu repertuarıyla izleyicileri kendine hayran bırakıyordu.


İlk defa iki sene önce Gülben Ergen'in söylediği ‘Yalnızlık’ adlı şarkısının videosunda kendini bizlere gösteren ünlü besteci Fettah Can, aynı zamanda Hande Yener, Emel Müftüoğlu, Nilüfer, Ebru Gündeş, Sibel Can gibi isimlere verdiği şarkılarıyla gönülleri fethetmişti.

Sanat camiasından ve hayranlarından aldığı yoğun istek üzerine sonunda kendine de albüm hazırlayan hit makinesi Fettah Can, 2008'in ilk aylarında çıkartmayı planladığı albümü için son hız çalışmalarına devam ederken diğer yandan da sahne çalışmalarını aksatmıyor.
Gülben Ergen'in de son albümüne yaptığı yeni hiti ''Yonca Bahçesi'' adlı şarkısına da Yunan asıllı dünyaca ünlü klarnetçi Vasilis Saleas'ın klarnetiyle eşlik etmesi ve hit makinesi'nin şarkılarına hayran kalması ilerde yapılacak bir konserin müjdesini verdiği kulislerde konuşuluyor.


HİPNOZUM

HİPNOZUM