1.30.2008

Kemal Doğulu-Hande Yener Bir Yerde Basın Toplantısından Haberler


Nişanlısı Kadir Doğulu'nun kardeşi Kemal Doğulu'ya albüm yapan Hande Yener, bunun "kayınbiradere kıyak" olarak algılanmamasını istedi.
Yener "Kayınbiradere kıyak diye bir şey yok. Ben yeni jenerasyona destek vermek istiyorum. Her meslekten insanın yapabileceği bir iş bu... Kemal kuaför, ama ona kalırsa ben de tezgahtardım. Müzik aşkı durdurulabilecek bir şey değil" dedi.

----

Hande Yener, kuaför Kemal Doğulu'ya yaptığı single için "Bakalım kuaförden şarkıcı olacak mı? Göreceğiz!" dedi...
Geçtiğimiz hafta 'Bir Yerde' adlı maxi-single'daki aynı isimli parçaya çektikleri klip yüzünden feministlerden 'azar' işiten Hande Yener ve kayınbiraderi Kemal Doğulu aslında her klip böyle eğlenceli olsa diyerek cevap verdi.Önceki gün albümünü gazetecilere tanıtan Kemal Doğulu, Hande Yener'e dayak attığı ve feministleri kızdıran klibi de değerlendirdi.

----

Sevgilisi Kadir Doğulu ile evlilik planları yapan Hande Yener, kayınbiraderi Kemal Doğulu'nun prodüktörlüğünü üstlendiği single albümün tanıtımı için yapılan basın toplantısına katıldı.

Erol Köse’nin şirketinden piyasaya çıkardığı maksi single albümün ilk klip çalışmasında Kemal Doğulu’ya eşlik eden, senaryo icabı dayak yiyen ve dayak atan Hande Yener, feminist kesimin eleştiri oklarına hedef olmuştu. Eleştirilerin haksız olduğunu söyleyen Yener, ''Feministleri kızdıracak bir şey yok. Bu bir film'' diyerek kendini savundu. Her zaman kayınbiraderine destek vereceğini belirten Yener, ''Her zaman Kemal’in yanında olacağım. Ama Kemal kendi kanatları ile uçmayı başaracak'' dedi.



HİPNOZUM

HİPNOZUM